Selecteer een pagina

Bruiloft laten filmen door Westerik Media Producties

Bruiloft laten filmen, zodat jullie nog jaren kunnen blijven genieten van de mooiste dag van jullie leven? Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om hun bruiloft te laten filmen door een videograaf. Ik zet mijn creativiteit in om jullie dag voor eeuwig vast te leggen. Zo kunnen jullie altijd blijven nagenieten met bewegende beelden. Een film zegt immers zoveel meer dan een stil beeld.

Over mij

Jullie bruiloft laten filmen? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Arend Jan Westerik, professioneel bedrijfs- en bruidsvideograaf. Ik zet al mijn creativiteit in om jullie bruiloft te verfilmen. Inmiddels heb ik meer dan 60 bruiloften mogen vastleggen. Elke bruiloft is uniek, het is dan ook iedere keer weer een feestje om een trouwfilm te maken.

Hoe jullie trouwfilm wordt gemaakt

Als jullie besluiten om jullie trouwfilm door mij te laten maken, starten wij met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek spreken we de trouwdag en jullie wensen door. Zo zorgen we ervoor dat het filmen van jullie bruiloft zo soepel mogelijk verloopt en dat niemand voor verassingen komt te staan. Een kennismakingsgesprek is overigens geheel vrijblijvend.

Tijdens jullie trouwdag ben ik aanwezig om alle mooie momenten vast te leggen. Dit doe ik op een natuurlijke manier. Zo loop ik jullie en de gasten niet in de weg. Het is mogelijk om voor een same day edit te gaan. Zo hebben de daggasten een korte terugblik en krijgen de avondgasten een impressie van de ceremonie en de festiviteiten die daarop volgden.

Na jullie trouwdag ga ik aan de slag met de trailer van de trouwfilm. De trailer geeft alvast een impressie van jullie bruiloft, leuk om alvast met de gasten te delen. Vervolgens ga ik aan de slag met de trouwfilm. Afhankelijk van eventuele aanpassingen ontvangen jullie van mij zo snel mogelijk de trouwfilm. Hebben jullie op of aanmerkingen, of willen jullie andere beelden in de film? Dan is dit uiteraard mogelijk. De definitieve versie ontvangen jullie digitaal. Zo kunnen jullie de film bijvoorbeeld zelf uploaden en delen op Youtube, Facebook of Instagram.

Willen jullie meer informatie over het laten maken van een trouwfilm? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of bekijk mijn portfolio en doe inspiratie op.

Wat er nog meer mogelijk is bij het maken van een trouwfilm

Naast de vaste pakketten zijn er nog veel meer mogelijkheden. Hebben jullie speciale wensen? Overleg dit tijdens het kennismakingsgesprek zodat daar rekening mee gehouden kan worden. Willen jullie bijvoorbeeld een same day edit, zodat de avondgasten een impressie van de dag krijgen? Of willen jullie spectaculaire drone shots? Dan is dit zeker mogelijk, echter is het wel fijn om dit van te voren te bespreken. Zo kan ik me goed voorbereiden om al jullie wensen uit te laten komen.

Wat ik nog meer doe: Videograaf bruilofttrouwfilm laten makentrouwvideobruiloft laten filmen.

Over Mij

Arend Jan Westerik

Mijn naam is Arend Jan Westerik en ik houd ervan om op een creatieve, eigentijdse manier mooie films te maken. Ik zou mezelf willen omschrijven als open, vriendelijk en spontaan. Ik vind het belangrijk om op een bruiloft op de achtergrond te blijven en toch prachtige beelden te maken van jullie dag.

Wedding tarieven

Elke bruiloft is anders en vraagt daarom om maatwerk. Door onderstaande pakketten krijgen jullie een idee van de tarieven, maar dat kan aangepast worden aan jullie wensen.

* Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten a 0,35 p/km (gerekend vanaf Harderwijk)

Contactformulier